Nieuw kantoortje secretariaat

Nieuw kantoortje secretariaat
In de week voorafgaand aan het paasweekend is het bestaand kantoor ontruimd en het nieuwe kantoortje gebruiksklaar gemaakt. Van alles hebben de techneuten van Reade in de voorafgaande weken gedaan. Er is een nieuwe computerscherm geplaatst en ander of nieuw meubilair. Dank daarvoor.

Hoe kom je in het kantoor van Marianne?
Vroeger liep je in de hal rechtsaf, einde coffeecorner naar links. Daar heb je nu niets meer te zoeken. Nu loop je bij de apothekers linksaf de gang in en dan aan de linker hand is een deur met VRA. Marianne heeft nu het secretariaat van Reade als buren. Je herkent haar kantoor door de levendigheid en haar stem.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security