Kom in beweging – sportloket READE

READE
Kom in beweging en blijf in beweging. Kom naar het Sportloket! 

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op uw gezondheid en kwaliteit van leven. Zeker voor mensen met een fysieke beperking en chronische aandoening is dat belangrijk. Sporten verbetert de conditie, kan verergering van klachten voorkomen en heeft bovendien een sociale functie. Daarom vinden wij het belangrijk dat u blijft sporten en bewegen.
Weet u niet precies hoe? Of welke sport en sportfaciliteit voor u geschikt zouden zijn? Kom dan langs bij het Sport- en Leefstijlloket van Reade.                                                         
U bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek. 
Tijdens het gesprek komen ook zaken als vervoer, motivatie en mogelijke obstakels aan bod.  
Samen zorgen we ervoor dat u in beweging komt en in beweging blijft. 

_____
# Groot reuma onderzoek  Doet u mee? #

Tijdens de pandemie heeft een onderzoeksteam binnen Reade met het “ARC Research Platform” veel belangrijke COVID-19 gerelateerde onderzoeksvragen kunnen beantwoorden. Dit grootschalige onderzoek onder reumapatiënten hebben ze destijds in recordtijd opgezet en stond breed bekend als “Samen Testen Tegen Corona”. De resultaten hiervan hebben bijgedragen aan nationale beleidsvorming en behandelrichtlijnen voor mensen met reumatische aandoeningen.

Het succes van deze werkwijze gaan ze nu voortzetten om reuma-gerelateerde vragen te kunnen blijven beantwoorden. Voor, door en samen met de deelnemers! 
Wilt u zelf ook deelnemen en/of een donatie doen aan dit waardevolle onderzoek?Bezoek www.readefoundation.nl en kijk onder projecten naar “ARC Research Platform.” 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security