BINGO-middag

BINbingoGO – gezelligheid troef!

Op donderdag 2 5 augustus was er weer een bingo in Reade georganiseerd. Ondanks de tropische temperaturen was de bingo zeer goed bezocht. Steeds moesten tafels en stoelen aangesleept worden. 23 gasten speelden mee dit keer. Mede hierdoor was gezelligheid weer troef. We zaten in het auditorium, het was er heerlijk koel, want de airco stond aan. De gasten wisten dit en dat was vermoedelijk de reden waarom ze er waren. We begonnen met koffie/thee en een koekje als verwelkoming, het kon niet op, er werd zelfs een bonsbons geserveerd. Na de 2e ronde was er frisdrank met kaas en worst. Pinda’s en zoutjes werden  ook op de tafels gezet, kortom weer een perfecte verzorging. Henk, de Bingoman met zijn handlangster Marianna als raddraaier, leidden weer de cijfertjes in goede banen. De leden stonden spontaan op om met de drankjes en hapjes rond te gaan. Dit noemen de AGOGEN en andere gestudeerden ook participatie. De te winnen prijzen waren weer om te stelen. Hartelijk dank aan Rietje en Marianne voor de mooie prijzen. Dit gelezen hebbende, wordt iedereen natuurlijk dol enthousiast om aan de volgende bingomiddag, deel te nemen. Bingo is niet vermoeiend maar het houdt je gehoor en geest scherp.

Voor € 7.50 all in kun je zo’n gezellige middag niet aan je neus voorbij laten gaan.

De volgende bingo is op donderdag 6 oktober in Reade.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security