Van de redactie

Van de redactie

Door het KNMI is onlangs het bericht verspreid dat 2016 daadwerkelijk een slechte zomer is geweest en dat dus de Nederlanders het recht hebben om te klagen. Deze toestemming geldt echter niet voor reumapatiënten en zeker niet voor de VRA-leden, want zij klagen nooit en weten niet eens wat klagen is. Wie onder ons herkent zich hierin?
Ook nu is er weer veel kopij aangeleverd en ik heb een strenge selectie op de onderwerpen moeten toepassen. Inzenders, hartelijk dank. Ook is van zuster verenigingen interessante informatie, na goed overleg, overgenomen. Na een aanvankelijke daling van het aantal VRA-leden, zit het nu weer helemaal in de lift. De nieuwe leden herkennen zich in onze verenigings- gezelligheid en wat er allemaal zo georganiseerd wordt. Zo is er gedurende de twee achter ons liggende maanden het leden aantal flink gestegen. Alle nieuwelingen van harte welkom. Gebruik de geboden mogelijkheden en neem actief deel aan het verenigings- leven en geniet van de warme deken van de VRA. Je fleurt er van op, echt waar en je vrienden, kennissen en buren zullen verbaasd zijn dat je weer bent gaan stralen.

En mocht je de goesting (zin of lust) hebben om een interessant of hilarisch ingezonden onderwerp aan te leveren, dan heb je in het VRA-Nieuws een podium om je schrijftalenten te etaleren.

VRAhartZoek je vrijwilligerswerk?
Bij de VRA moet je wezen!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security