Oosterleek smartlapperij

Oosterleek smartlapperij

Een klein verslag over weer een geslaagde avond. 

Op 5 juli zijn we weer, zoals ieder jaar naar Oosterleek getogen om een gezellig diner en aansluitend een zangavond te hebben.

Om 16 uur 30 vertrokken we vanaf Reade met de bus van Martinus vol goede moed richting Oosterleek. Onderweg kwamen we in een file terecht, maar dat mocht de pret niet drukken. 

De stemming zat er meteen goed in. Na het eerste drankje kregen we om 18 uur 30 een uitstekend diner voorgeschoteld.

Omstreeks acht uur begon de smartlapperij.           
De stemming steeg ten top toen het lijflied van Marianne, “De Woonboot” voorbij kwam, waarbij de familie Walma en nog een aantal gasten op de grond gingen zitten om de woonboot na te doen. Het was enorm gezellig tot om tien uur het laatste lied werd aangekondigd en de avond daarmee werd afgesloten.

Om half 11 zaten we weer in de bus op weg naar huis. Maar omdat één van onze enthousiastelingen haar portemonnee verloren was in het restaurant en Nel, die het gevonden had, belde dat we op haar moesten wachten. Nel kon toen de portemonnee met inhoud ons achterna brengen. Alle ongerustheid was daarmee weggeëbt 

Omstreeks half 12 kwamen we, na een ontspannen busrit, weer gezond en wel aan bij Reade. Toen heeft Gerdus onze An (bijna negentig) naar huis gebracht om haar elastische kousen en jarretels uit te doen. Teleurgesteld was hij wel, want hij had de jarretels gemist. Een paar dagen later kreeg Gerdus als dank twee donker rode rozen waarbij werd vermeld: “Voor elk been één”.

Maar helaas voor degene die niet zijn meegegaan, die hebben heel veel gezelligheid gemist, dus de volgende keer wel aanmelden om mee te gaan hoor.

Hans

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security