Route23: Samen op weg – 20 sept

Route23: Samen op weg naar een beter leven met reuma

ReumaNederland heeft jouw inbreng nodig! Kom op 20 september naar Amersfoort.
Heb jij een vorm van reuma? Zoals artrose, reumatoïde artritis (RA), Axiale SpA, fibromyalgie of een andere reumatische aandoening? Of ben je op een andere manier betrokken bij reuma of ReumaNederland? Loop jij in je dagelijkse leven tegen knelpunten aan of zie jij kansen om het leven met reuma verder te verbeteren? Om te weten waar wij ons de komende jaren hard voor moeten gaan maken, hebben we jouw ervaring en inbreng nodig. Geef je op, dan stippelen we samen de route uit naar 2023!
Kom op 20 september naar onze bijeenkomst ‘Route23’ in Amersfoort.
Wanneer: donderdag 20 september 2018
Waar: Amersfoort, Het Oude Magazijn (Soesterweg 310F)
Tijd: van 16:00 tot 20:00 uur (voor eten en drinken wordt gezorgd)
Ik geef me op! Naar het aanmeldformulier
ReumaNederland
Een betere kwaliteit van leven met reuma, dat is het doel van ReumaNederland. Aan dat doel werken we samen met mensen met reuma, artsen en onderzoekers. We brengen politiek, zorg en bedrijfsleven in beweging. ReumaNederland gaat voor de beste kennis en oplossingen. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek.
ReumaNederland. Samen zorgen voor beweging
Graag delen we met jullie een positief bericht over de toegankelijkheid tot oefentherapie waarvoor wij al jaren strijden. We zijn weer een stap verder:
Minister Bruins heeft onlangs besloten om ons onderzoeksvoorstel naar langdurige oefentherapie aan te wijzen als potentiële kandidaat voor voorwaardelijke toelating tot de zorgverzekering. Het gaat om twee onderzoeken naar de effecten van langdurige oefentherapie bij mensen met ernstige vormen van reumatoïde artritis (RA) en Axiale Spondyloartritis (Axiale SpA). Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken wordt bepaald of langdurige oefentherapie voor deze specifieke groep patiënten in het basispakket komt. Hierover hebben wij zojuist ook een bericht op onze website geplaatst.
Het is weer een stapje dichterbij in de toegankelijkheid tot oefentherapie, maar we zijn er nog niet. We gaan verder met de onderzoeken. Daarna volgt het definitieve besluit van de minister. We gaan hiermee de komende maanden aan de slag. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we jullie hiervan op de hoogte.
Met vriendelijke groet,
drs. Sija de Jong, Manager Patiëntenbelangen

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security