Nazomerdiner

Nazomerdiner
Er was, voor de zoveelste keer, onder de actieve VRA-leden een onbedwingbare behoefte ontstaan voor een gezellige en culinaire middag. Zoals jullie weten hoef je dat bij Marianne niet voor een tweede keer te opperen. Onmiddellijk gingen alle remmen los. Ergens moet het natuurlijk al in haar hoofd hebben gezeten.

Telefonisch werd bij het management van “De Zoete Inval” een datum geprikt maar er waren al meerdere leden die zich op voorhand al aanmelden. Kennelijk hadden ze het volste vertrouwen in Marianne en haar team.

Van alles en nog wat werd geregeld. Met Riet Dorlas werd de (verplichte) bingo doorgenomen en prijzen / prijsjes georganiseerd. Hun goed functionerende credo is; niemand zonder prijs naar huis!

In “De Zoete Inval” werd enkele dagen voor “Uur U” het menu nog even “gefinetuned”, d.w.z. gedetailleerd besproken. De mannen daar weten wat Marianne, dus de VRA, willen en niet willen.

Problemen met de “Hortsick” busjes werd in een half uur durende telefoongesprek voorlopig gladgestreken. 800 meter buiten de 25 km actieradius is nauwelijks te overbruggen! Maar op woensdag 12 september was iedereen op tijd binnen voor het voorwoord en verwelkoming van Marianne.

Het zag er weer gelikt uit, de prijzentafels voor de bingo, de opgedekte tafels en iedereen was in een goed humeur. Ze waren blij dat er weer een “verzetje” was

Het menu was weer uitgebreid, soep, een triootje vis,carpaccio, meloen met rauwe ham, als voorgerecht. Dan het  Hoofdgerecht met toebehoren. Nagerecht een proeverij van allerlei lekkers en koffie met bonbons toe. En drankjes naar keuze. Je moest oppassen om niet zwaarlijvig te worden.

Kortom het was weer een geslaagde middag, iedereen rond als een ton en ze gingen allemaal met een prijs naar huis.
Hulde aan het personeel (met een fooi) en aan alle deelnemers. Het was beregezellig.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security