ACTA oproep

Tandartsenopleiding
Ik ben docent aan het Academisch Centrum Tandheelkunde
Amsterdam (ACTA) en coördinator van het blok Medisch Tandheelkundige Interactie voor de eerstejaars masterstudenten. In dat blok is reumatische aandoeningen één van de drie hoofdthema’s. Aan ieder hoofdthema is een ‘patiëntervaring college’ gekoppeld.
Het betreffende college over reumatische aandoeningen staat gepland op dinsdag 14 mei 2024 van 13:15 uur tot 14:15 uur en zal plaats vinden op ACTA.
Het gesprek wordt geleid door een arts. Er komen vragen aan bod als het moment dat de diagnose werd gesteld, welke klachten de patiënt toen had, welke medicatie er is voorgeschreven, of die medicatie bijwerkingen heeft én ook belangrijk, of iemand klachten in het hoofdhalsgebied ervaart. Ik vraag reuma patiënten aan dit onderzoek mee te doen.   Kent u misschien een patiënt die aan dit onderwijs zou willen meewerken?      
                                                                   
Vriendelijke groet, Claar Wierink,
tandarts-geriatrie,  universitair docent Sectie Orale Geneeskunde ACTA

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security